» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Капачки за добри дела

30 May 2018 19:37, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 6 years ago, number of readings: 1965
Капачки за добри дела

ОУ "Елисавета Багряна" се включи в кампанията "Капачки за добри дела" на Фондация "Обществено развитие". В един от пунктовете днес бяха предадени пластмасови капачки, които бяха събирани в училището от началото на учебната 2017/2018 година. С това ученици и учители дадоха своя принос за закупуване на пулсоксиметър за отделението по неонатология на МБАЛ “Д-р Иван Селимински” - Сливен.

Кампанията „Капачки за добри дела” е създадена с идеята средствата, събирани от рециклирането на капачки, да остават в град Сливен. Първата кауза на кампанията е закупуване на специализирана техника, която да бъде дарена на неонатологичното отделение на областната болница.

"Радвам се, че успяхме да съберем немалко капачки и да подкрепим една благородна инициатива, с която възпитаваме у децата съпричастност, доброта и инициативност", заяви след предаването на капачките директорът на ОУ "Елисавета Багряна" г-жа Величка Христова.

Photos

Капачки за добри делаКапачки за добри делаКапачки за добри делаКапачки за добри делаКапачки за добри делаКапачки за добри дела