Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

По решение на Областната комисия по безопасност на движението и с медийното съдействие на радио «Фокус» стартира кампания

21 юли 2008 14:29,
Излъчване: Област Сливен преди 15 години, брой четения: 1034

По решение на Областната комисия по безопасност на движението и с медийното съдействие на радио «Фокус» стартира кампания за безопасно шофиране.

Всеки ден в продължение на два месеца от ефира на радиото ще звучи апел към водачите, преминаващи през област Сливен, за спазване на правилата за безаварийно движение.

Инициативата за това бе на областния управител Христина Чолакова. Тя бе приета на заседание на Областната комисия по безопасност на движението като една от мерките за повишаване на безопасността по пътищата през летните месеци и намаляване на броя на инцидентите на територията на областта. Апелът гласи:

„Областният управител на област Сливен и Областната комисия по безопасност апелират към всички участници в движението на територията на областта за разумно шофиране и безопасно придвижване по улиците и пътищата.

За да бъде лятото ни спокойно, за да бъдат безгрижни и весели ваканционните дни на децата ни, нека бъдем разумни и отговорни!

Да запазим живота – нашия и на нашите деца!

Спокоен път на територията на област Сливен!"