» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

По решение на Областната комисия по безопасност на движението и с медийното съдействие на радио «Фокус» стартира кампания

21 July 2008 14:29,
Emission of: District Sliven 15 years ago, number of readings: 1027

По решение на Областната комисия по безопасност на движението и с медийното съдействие на радио «Фокус» стартира кампания за безопасно шофиране.

Всеки ден в продължение на два месеца от ефира на радиото ще звучи апел към водачите, преминаващи през област Сливен, за спазване на правилата за безаварийно движение.

Инициативата за това бе на областния управител Христина Чолакова. Тя бе приета на заседание на Областната комисия по безопасност на движението като една от мерките за повишаване на безопасността по пътищата през летните месеци и намаляване на броя на инцидентите на територията на областта. Апелът гласи:

„Областният управител на област Сливен и Областната комисия по безопасност апелират към всички участници в движението на територията на областта за разумно шофиране и безопасно придвижване по улиците и пътищата.

За да бъде лятото ни спокойно, за да бъдат безгрижни и весели ваканционните дни на децата ни, нека бъдем разумни и отговорни!

Да запазим живота – нашия и на нашите деца!

Спокоен път на територията на област Сливен!"