» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Съвременни методи за ефективно премахване на бенки

30 August 2018 11:52, Kamen Edrev
Emission of: Without source 5 years ago, number of readings: 1441
Съвременни методи за ефективно премахване на бенки

Бенките са тип доброкачествени образовани, които се появяват по повърхността на кожата. За едни хора това е доста очарователен белег, но да други това са загрозяващи визията им меланоцитните невуси. Логично е да си задаваме въпроси по отношение на това дали бенките са опасни и дали не могат да бъдат отстранени. Медицината е красноречива и определя бенките като два типа – такива, които са безобидни и през целия ни живот не съзадавт никакви здравословни проблеми, и такива, които се променят в злокачествени образования и биха могли да доведат до фатален край. Затова не подценявайте нито една бенка, която имате по тялото си и при най-малкото съмнение, че нещо не е наред потърсете лекарска помощ.

При хора, които са предразположени към ракови заболявания, поради наследствена обремененост е препоръчително да се извърши премахване на бенки, които са потенциално опасни и могат да доведат до развитие на болестта. Методите, които се предлагат в козметичните и медицински центрове са разнообразни и в зависимост от характера на самото образование се избира най-подходящата за целта процедура. Премахване с лазер, хирургична намеса, електрокоагулация и други са само част от съвременните терапии, с които могат да бъдат премахнати тези потенциални за здравето ни опасности. Пациенти споделят, че най-щадящия и ефективен метод обаче е отстраняването на тези кожни недостатъци с лазер. За разлика от останалите варианти с лазерния метод не остават белези и кожата около бенката остава непокътната.

Това е един съвременен метод, който през последните години набира наистина голяма популярност, поради това, че периода за възстановяване е максимално кратък и самата процедура е сравнително безболезнена. В козметичните и медицински центрове, в окито се извършва такава терапия се използва съвременна техника, която гарантира стерилна среда и максимална ефективност при премахването на бенки. За разлика от оперативната намеса и другите методи за отстраняване на такива образования след манипулацията с лазер не е нужно да носите превръзки.

 

Виж повече на лазерен център Инканто