» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Проведе се приемен ден на общинското ръководство

13 September 2018 18:30, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 5 years ago, number of readings: 781
---

Приемният ден не се проведе, както е обичайно – всеки първи четвъртък от месеца, заради честванията по повод Съединението на България, които бяха на 6 септември.

Над 10 граждани се записаха за среща с кмета Стефан Радев по време на приемния му ден днес. Те се обърнаха към него по въпроси от личен и обществен характер. Жители на сливенски квартал представиха своя идея на вниманието на кмета за реконструкция на една от улиците, намиращи се там.

На заместник – кметовете Стоян Марков и Румен Иванов бяха представени проблеми от сферата на инфраструктурата, благоустрояването и проблеми, породили междусъседски спорове. Беше отправен и въпрос, свързан с икономическото развитие.

От личен характер бяха някои от въпросите, с които беше запозната заместник - кметът Пепа Чиликова, както и от сферата на здравеопазването и социални въпроси.

На секретаря на Община Сливен Валя Радева беше изложен проблем с адресната регистрация на граждани.

Приемният ден на кмета, заместник - кметовете и секретаря на общината е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става два дни преди това – във вторник от 8.30 ч. в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

13.09.2018 г.

Photos

------------