» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Кметът Стефан Радев поздрави новия губернатор на област Воронеж

15 September 2018 12:36, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 5 years ago, number of readings: 649
---

Най-добри пожелания в свое писмо изпрати кметът на Сливен Стефан Радев до новоизбрания губернатор на област Воронеж Александр Гусев.

Град Воронеж е побратимен на Сливен. През 2016 г. официална делегация, водена от кмета Стефан Радев е приета лично от Александр Гусев, който тогава е бил кмет на руския град.

В писмото от името на кмета на Сливен се казва: „За мен е голяма чест да Ви поздравя по повод встъпването Ви в длъжност като Губернатор на Воронежка област. Подкрепата на гражданите е ясно доказателство за безспорните Ви успехи на ръководител на градската администрация и за доверието, което сте спечелил през последните години“. В поздравлението до Гусев се казва още: „Бих желал да изразя благодарността си за личния Ви принос за поддържане доброто ниво на побратимените взаимоотношения между градовете ни, за неизменното топло и сърдечно гостоприемство. Надявам се и в бъдеще да си сътрудничим и да развиваме нашите връзки. На добър час на високата управленска длъжност“.

Кметът използва случая, за да поздрави и жителите на град Воронеж по случай днешния празник на града, като им пожелава здраве, мир и благоденствие.

Стефан Радев е изпратил покана до кмета на побратимения руски град за гостуване на делегация, която да участва в празника на града – Димитровден.

15.09.2018 г.