» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Представители на ОУ "Ел. Багряна" взеха участие в информационен ден по проект "Твоят час"

11 October 2018 11:09, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 5 years ago, number of readings: 1905
Информационен ден

Представители на ОУ "Елисавета Багряна" взеха участие в информационен ден под надслов "Моята идея, твоят час, нашето образование" по проект BG05M2OP001-2.004-0004 "Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час) - фаза I" на Министерството на образованието и науката.

На събитието, организирано от Регионално управление на образованието (РУО), присъстваха директорът на учебното заведение г-жа Величка Христова, учителят г-жа Здравка Долушанова,г-жа Юлияна Добрева - родител и член на съвет "Твоят час" и учениците Йоанис Манусос, Камелия Боянова и Рая Стоянова.

В зала "Галерия" на хотелски комплекс "Национал" днес бяха представени дейностите на проекта. Имаше участници от 66 училища от област Сливен, които пред учебната 2017/2018 година работиха по "Твоят час". Беше представена изложба на рисунки и продукти от творчеството на ученици, създадени в групите за извънкласни дейности. Бяха организирани ателиета с различна тематична насоченост. Ученици се включиха с музикални изпълнения. С презентации на РУО и училища бяха представени положителни страни, добри практики и постигнати резултати за двугодишния период на реализиране на дейностите на проекта.

Photos

Информационен денИнформационен денИнформационен ден