» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител поздрави жителите на Твърдица, Нова Загора и Кермен с Петковден

14 October 2018 17:21,
Emission of: District Sliven 5 years ago, number of readings: 781
Момент от официалната церемония за празника в Твърдица

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски бе гост на тържествено заседание на общинския съвет в Твърдица послучай празника на града Петковден. Той поздрави съветниците и ръководния екип на общината за положените усилия в привличането на средства от ЕС. „Благодарение на вашата настоятелност и съдействието на институцията, която представлявам, в навечерието на празника можем да си честитим и новата придобивка – създаването на общински исторически музей”, каза Божурски. Той пожела на жителите на Твърдица да запазят духовните си традиции и да ги предадат на поколенията в името на утрешния ден.

Гост на празника бе народният представител от ГЕРБ Галя Захариева.

Зам.областният управител Камен Костов участва в тържествено заседание на общинския съвет в Нова Загора на 14 октомври. Втората по големина община в Сливенска област също празнува в деня на Света Петка. Камен Костов прочете поздравителен адрес от името на областния управител.

За Петковден областният управител Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес и до жителите на Кермен, община Сливен и кмета Живко Жечев по повод празника на града.

Photos

Областният управител Ч.Божурски поздрави жителите на града на тържествено заседание на ОбСЗам.областният управител Камен Костов бе гост на тържественото заседание на ОбС в Нова Загора