Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ЕЛЕКТРОННО ЧЕТИМИ УЧЕБНИЦИ

18 октомври 2018 11:29, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 2969
ОУ "Ел. Багряна"

Уважаеми ученици и родители,

ИК "Анубис", издателство "Булвест 2000" предоставят безплатен достъп за ученици и родители до електронно четимите учебници. За да бъдат използвани е необходимо учениците/ родителите да посетят сайта на едно от издателствата www.anubis.bg, www.bulvest.com да натиснат бутона Електронно четими учебници.

В новия прозорец се отваря общ за издателствата екран, на който трябва да бъде направена регистрация само с име и електронен адрес, като се посочи в кой клас и в кое училище учи ученикът. Така се получава достъп до всички учебници на издателствата, които учителите от това училище са избрали за своята работа.

 

Издателска група „Просвета“ създаде възможност за всички ученици, които учат по учебници на издателствата „Просвета – София“ АД, „Просвета плюс“ ЕООД и „Просвета АзБуки“ ЕООД, да ползват електронно четими учебници, които са достъпни на http://www.prosveta.bg/elektronni-varianti.

 

Учениците, който желаят да използват електронно четимите учебници на издателство Пиърсън и издателство САНПРО, трябва да се регистрират еднократно в образователната платформа www.pearson.bg и да въведат предоставените им от училището кодове за достъп.