» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Кметът Стефан Радев се срещна с чуждестранни предприемачи

31 October 2018 10:12, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 5 years ago, number of readings: 918
---

Кметът Стефан Радев се срещна вчера с представители на бизнеса в Турция, които са на посещение в Сливен. В срещата участваха заместник - кметът Стоян Марков и председателят на Комисията по европейска интеграция, международно сътрудничество и партньорски инициативи Мартин Славов.

Срещата се фокусира върху намеренията на предприемачите, свързани с бъдещи инвестиции в сливенския регион. Те заявиха желание и готовност за съвместни бизнес проекти с други инвеститори в различни отрасли и създаване на заетост.

По време на разговора стана ясно, че представителите на бизнеса в Турция развиват дейности в областта на производството, търговията, логистиката, строителството и ресторантьорството.

Те получиха уверението на кмета, че при заявяване на сериозни намерения от тяхна страна, ще получат съдействие във всеки етап от процеса. Той допълни още, че Община Сливен е заинтересована от всеки бъдещ инвеститор, тъй като това е пряко свързано с успешната реализация на младите хора и задържането им в града, което е сред основните й приоритети.

 

31.10.2018 г.

Photos

---