» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Младежи дискутираха за съвременните будители

02 November 2018 10:19, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipal Council-Sliven 5 years ago, number of readings: 819
---

По случай Деня на будителите в зала „Май“ вчера се проведе младежка дискусия на тема „Будителят си ти”. Събитието организира Младежки дом – Сливен. В него участваха председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев, Кристиана Станкова - експерт по обществени науки, гражданско образование и религия в РУО - Сливен и Дора Пондалова от Регионален исторически музей „Д – р Симеон Табаков“.

В поздравлението си председателят на Общинския съвет Димитър Митев приветства младежите за празника и инициативата. Призова ги да бъдат добри и толерантни един към друг, да почитат будителите, независимо дали са известни личности или такива, близо до тях. Той ги посъветва да не пестят критиките си към властта и да се обръщат с предложения и въпроси към нея.

Дискусията продължи като диалог между присъстващите младежи. Авторски речи бяха подготвили и представиха Десислава Андонова, Димана Цветогорова и Пламена Иванова, а водеща беше Даниела Стоева – председател на Младежки общински съвет. Събитието завърши с пожелание да се превърне в традиция и да се провежда ежегодно.

02.11.2018 г.

 

 

Photos

------