» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител поздрави полицията за Архангеловден

07 November 2018 14:34,
Emission of: District Sliven 5 years ago, number of readings: 1074
Тържествено събрание на ОД на МВР-Сливен за Архангеловден

Областният управител на Сливен Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес до директора на ОД на МВР ст.комисар Димитър Величков и служителите на полицията послучай професионалния им празник Архангеловден. Поздравлението бе прочетено на тържествено събрание на 7 ноември от зам.областния управител Камен Костов.

„Изказвам благодарност към всички колеги, които допринесоха да се запази доброто име на полицията. Трябва да отбележа и ползотворното Ви взаимодействие с прокуратурата“, заявява в поздравлението си Чавдар Божурски. „Предстои ви още по-усърдна работа. Обръщам специално внимание на това, което се очаква от Вас в името на децата и младежите на Сливенска област“, казва областният управител и посочва проблемите с разпространението на наркотици, както и с криминогенната среда, в която някои сливенски деца са принудени да живеят. „Освен безкомпромисно противодействие според дадените от закона правомощия, разчитам на Вас да окажете съдействие на институциите да бъдат върнати в училище необхванатите ученици. Това е пътят“, подчертава областният управител. Той допълва, че работата на полицията често е под натиска на социалните мрежи, понякога остава недооценена. „Но който е смел в делата си, няма да се уплаши от думи! Затова с чувство за чест Ви поздравявам за празника и Ви пожелавам: Бъдете силни! Здраве, щастие и сполука за Вас и близките, които Ви подкрепят!“, завършва поздравлението.

На тържественото събрание ст.комисар Величков връчи наградите „Полицай на месеца“ на Цветан Вълев от ПУ „Петолъчката“, ст.инспектор Диаманди Диамандиев от РУ на МВР-Котел, Димо Петров от РУ на МВР-Нова Загора и Илко Сикоров от РУ на МВР-Твърдица за проявения професионализъм при разкриване на престъпления.

Photos

Мл.експерт Цветан Вълев от ПУ "Петолъчката" - "Полицай на м. юли"Ст.инспектор Диамандиев от РУ на МВР-Котел - "Полицай на м. август"Мл.експерт Петров от РУ на МВР-Нова Загора - "Полицай на м.септември"Мл.експерт Сикоров от РУ на МВР-Твърдица - "Полицай на м.октомври"