» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Общината предоставя на вниманието на гражданите проектно предложение за благоустрояването на бул. „Хаджи Димитър“

23 November 2018 17:29, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 5 years ago, number of readings: 987
---

Общината предоставя на вниманието на гражданите проектно предложение за благоустрояването на бул. „Хаджи Димитър“

 

Общинското ръководство предоставя възможност на жителите на община Сливен да внасят конкретни предложения и мнения по изготвената актуализация на проекта за благоустрояване на бул. „Хаджи Димитър“. Те могат да бъдат изпращани на: kmet@sliven.bg

Инвестиционният проект, свързан с благоустрояване по бул. „Хаджи Димитър“ обхваща площ с граници на юг до регулирано кръстовище с бул. „Хаджи Димитър“, като не изменя организацията на движение на кръстовището, с изключение на временната. На север е до контактната зона с последното благоустройство пред сграда на Общинска администрация. На изток и на запад проектът навлиза в улиците при кръстовищата с различен обхват, решен спрямо локацията за реализиране на завършеност, систематична принадлежност и устойчивост. Проектната разработка обхваща широк набор от проучвания поради спецификите на обекта – централна градска част, ограничения от реализирани проекти, изменения на регулация, оформяне на нови кръстовища, и в цялост необходимостта от създаване на устойчива функционална среда, централна инфраструктура с адекватност към социалния характер и др.

С разработката и нова структура ще се подобри значително визуалната комуникация, както с обекта, така и в цялост за централна градска част. Приоритет са пешеходците, осигуряване на безопасност за всички участници в движението и същевременно постигане на функционалност за устойчива и модерна централна градска част.

Повече информация и визуализация на проектното предложение може да бъде намерена в прикачените файлове.

23.11.2018 г.

 

Files

Технически проект [320KB]

Portable Document Format File

Схема [11.1MB]

Portable Document Format File