» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Уникална украса радва учениците в ОУ "Ел. Багряна"

07 December 2018 20:45, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 5 years ago, number of readings: 3061
Коледна украса

И тази година в ОУ "Елисавета Багряна" в Сливен се проведе инициативата "Коледна работилница на Дядо Коледа". Събитието се провежда ежегодно и следва идеята всеки път да е по-различно и да доставя още по-голяма радост на учениците.

Коледната работилница отвори врати още на 3 декември, когато всеки клас подреди красива украса. Грейнаха и коледните елхи.

Учениците от начален етап бяха изненадани в утрото на Никулден с голяма коледна украса в коридора на втория етаж и коридора на първи клас. Тя беше специално направена за тях от учителите от ЦДО - г-жа Миглена Танева, г-жа Ивелина Марлова, г-жа Здравка Долушанова, г-жа Моника Попова, г-жа Гергана Султанова, г-жа Надежда Русева и г-жа Мери Божкова. В очакване на Коледа и Нова година, празнично настроение ще придават арки с гирлянди, елхи, които образуват гора, както и снежни човеци. Вратите също са украсени и всяка от тях има замисъл.

Междувременно започна подготовката и за коледния базар, който отново ще има благотворителна цел. Този път ще бъде подкрепена кампанията за закупуване на нов кувьоз за нуждите на неонатологичното отделение в МБАЛ "Д-р Иван Селимински". Коледният базар ще се състои на 17 декември.

Photos

Коледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украсаКоледна украса