Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Акумулаторни коли за деца, модерно и интересно забавление

13 декември 2018 10:12, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди 5 години, брой четения: 1266
акумулаторни коли за деца

Може би се чудите какво точно представляват акумулаторните коли за деца? Това са устройства, наподобяващи различни и реални превозни средства. Създателите са направили малки версии, които се задвижват с батерия за да се осигури максимално усещане за предвижване с реално превозно средство, развивайки скорост около 8км/час. Този тип акумулаторни детски коли се предлагат в различни разновидности. На пазара можете да намерите разнообразие от картинги, тротинетки, скутери, коли, джипове, ATV, камиони и трактори, мотори и други. Като тези модели се предлагат в най-търсените автомобилни марки на пазара. Разнообразието е голямо и се предат акумулаторни коли за момчета и момичета. Определено това е един от най-исканите подаръци за различни поводи от децата. Това е модерно средство за забавление, което е много атрактивно и интересно.

 

В зависимост от ценовия клас, предлаганите на пазара акумулаторни коли могат да бъдат с множество екстри. Вие можете да избирате от различни екстри като: парктроник, регулиране на височината, Wifi дистанционно, кожен салон, специализирани гуми, скорости, различни светлинни функции, музика, USB, MP3, багажник и други. Всичко това е съчетано с приоритет за сигурност към децата, благодарение на вградените системи за сигурност, включвайки предпазен колан, които е задължителен за повечето модели. Този тип акумулаторни колички са интересна инвестиция, която е ще ви бъде полезна за дълъг период от време, защото според повечето производители, те могат да бъдат използвани с товар до 35 кг.

 

В последните години особено популярни сред забавленията станаха акумулаторните коли за деца. Това е много интересно забавление за малките плавници, особено за тези които имат интерес към количките. Недейте да си мислите, че този тип играчка е само за момчета, напротив на пазара има много голямо разнообразие от модели, които са толкова популярни както сред момчетата, така и сред момичетата. Разбира се, има специални серии, които са в по-момичешки стил, но принципа на акумулаторните коли остава един и същ.

 

Виж също и нещо интересно! Акумулаторни мотори за деца!