Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Модели на бързите кредити

13 декември 2018 10:19, Камен Едрев (Сливен НЕТ)
Излъчване: Без източник преди 5 години, брой четения: 909
пари на кредит

Бързите кредити онлайн са една лесна форма за получаване на пари на заем за кратко време. Много от техните потребители са стигнали до положението да търсят пари на кредит, защото са минали през всички останали модели за кредитиране и нито един от тях не е бил удобен или удачен.

Много често, когато човек има нужда от пари назаем се обръща за съдействие към близки, приятели и роднини. Това е най-честото решение, но се стига и до ситуации, когато се развалят отношенията. Поради желанието да се избегне подобно развитие, се отхвърля този вариант.

Веднага след `89 година се нароиха заложните къщи. Те бяха популярни за получаването на заем за кратко време, но скоро интересът към тях намаля. Причината беше, че се оказа рисковано да заложиш за 20-30% от стойността скъпа вещ, движимо или недвижимо имущество и да не можеш да го получиш обратно. За крадците, обаче това беше една идеална възможност да разпродават откраднатото и да намират бързо свежи пари.

Заемите от банка са по-сигурната опция, но те не са достатъчно гъвкави в предлаганите опции. От скоро банковите институции започнаха масово предлагане на бързи кредити за спешни нужди. Но все още са донякъде тромави в условията по отпускането на такива заеми. За да отпуснат бърз заем обаче са необходими няколко справки и документа. Което противоречи на така рекламираните бързи кредити само срещу лична карта.

Краен вариант за получаването на пари на заем са лихварите. Те обаче притежават притеснителната характеристика, че сключените договори, в повечето случаи, крият скрити клаузи. Така вместо да помогнат, те допълнително може да затруднят и без това усложненото финансово положение.

Затова едно от най-лесните решения за получаването на бърз кредит са небанковите институции. Обикновено онлайн всичко става за минути, кредитополучателят подписва официален договор, кандидатства се само с данните от личната карта, в зависимост от сумата обичайно не е необходим поръчител за заема и отпускат суми до 5000 лв.