» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Акумулаторни коли за деца, модерно и интересно забавление

13 December 2018 10:12, Kamen Edrev
Emission of: Without source 5 years ago, number of readings: 1371
акумулаторни коли за деца

Може би се чудите какво точно представляват акумулаторните коли за деца? Това са устройства, наподобяващи различни и реални превозни средства. Създателите са направили малки версии, които се задвижват с батерия за да се осигури максимално усещане за предвижване с реално превозно средство, развивайки скорост около 8км/час. Този тип акумулаторни детски коли се предлагат в различни разновидности. На пазара можете да намерите разнообразие от картинги, тротинетки, скутери, коли, джипове, ATV, камиони и трактори, мотори и други. Като тези модели се предлагат в най-търсените автомобилни марки на пазара. Разнообразието е голямо и се предат акумулаторни коли за момчета и момичета. Определено това е един от най-исканите подаръци за различни поводи от децата. Това е модерно средство за забавление, което е много атрактивно и интересно.

 

В зависимост от ценовия клас, предлаганите на пазара акумулаторни коли могат да бъдат с множество екстри. Вие можете да избирате от различни екстри като: парктроник, регулиране на височината, Wifi дистанционно, кожен салон, специализирани гуми, скорости, различни светлинни функции, музика, USB, MP3, багажник и други. Всичко това е съчетано с приоритет за сигурност към децата, благодарение на вградените системи за сигурност, включвайки предпазен колан, които е задължителен за повечето модели. Този тип акумулаторни колички са интересна инвестиция, която е ще ви бъде полезна за дълъг период от време, защото според повечето производители, те могат да бъдат използвани с товар до 35 кг.

 

В последните години особено популярни сред забавленията станаха акумулаторните коли за деца. Това е много интересно забавление за малките плавници, особено за тези които имат интерес към количките. Недейте да си мислите, че този тип играчка е само за момчета, напротив на пазара има много голямо разнообразие от модели, които са толкова популярни както сред момчетата, така и сред момичетата. Разбира се, има специални серии, които са в по-момичешки стил, но принципа на акумулаторните коли остава един и същ.

 

Виж също и нещо интересно! Акумулаторни мотори за деца!