» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Ученици посетиха областната администрация

19 December 2018 15:19,
Emission of: District Sliven 5 years ago, number of readings: 805
Зам.областният управител Костов прие децата в голямата заседателна зала и ги запозна с правомощията на Областния управител.

Представители на Младежкия общински съвет и на гимназиите в Сливен посетиха областната администрация. Целта на визитата им бе да се запознаят с правомощията и задълженията на Областния управител и поверената му структура. Те бяха приети от зам.областния управител Камен Костов. Освен че поставиха въпроси, свързани с темата, децата изразиха позицията си относно преминаването на едносменен режим на обучение, необходимостта от спортна база за ППМГ и ПГЗЕ в областния град и по други теми.

Събитието бе организирано от Младежкия дом, в него участваха още директорът Силвия Маринова и организаторът Анелия Иванова. То бе част от поредица срещи с ръководни представители на държавната и местната власт за сближаване на младежта с институциите. Проектът е финансиран по програма „Еразъм +”.

Photos

В срещата участваха представители на Младежкия общински съвет и на гимназиите в СливенМомент от срещата - 2Момент от срещата - 3Участие в дискусията взе и директорът на Младежкия дом Силвия Маринова.