» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Пускат автомобилното движение по пробива на улица „Г. С. Раковски“ през следващата седмица

28 December 2018 12:07, Vrazki s obshtestvenostta
Emission of: Municipality Sliven 5 years ago, number of readings: 786
---

Община Сливен и Сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР – Сливен уведомяват гражданите, че от 2 януари 2019 г. ще бъде пуснато автомобилното движение по пробива на ул. „Г. С. Раковски“. То ще бъде организирано и сигнализирано като еднопосочно от Търговски център „Двата аслана“ до ул. „Великокняжевска“ по новоизграденото трасе, преминаващо по улиците „Алеко Богориди“, „Антим I“, „Михаил Колони“, с включване в кръстовището на ул. „Великокняжевска“ и ул. „Генерал Скобелев“.

До изготвянето, съгласуването и одобряването на новата организация за еднопосочно движение по ул. „Г. С. Раковски“, се запазва двупосочно движението по същата улица, с изключение на пътната отсечка в района на Търговски комплекс „Двата аслана“, където ще бъде въведена временна организация на движението. Тя ще бъде обозначена и сигнализирана с пътни знаци и хоризонтална маркировка. Пак там на 2, 3, 4, 5 и 6 януари 2019 г. ще бъде организирано дежурство с патрулни коли и униформени служители на Сектор „Пътна полиция“, за съдействие и контрол по въвеждане на новата организация за движение и въведените временни промени.

От Община Сливен апелират активните участници в движението, да проявяват отговорно поведение при шофиране, да следят и спазват методическите указания от контролните органи в процеса на въвеждане на новата организация на движение. Те ще бъдат уведомявани своевременно за допълнителни уточнения или промени.

28.12.2018 г.