» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

378 ДНИ НА ЕДИН ДЪХ

01 September 2010 15:16,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1185
снимка

Днес, 1 септември 2010 г., областният управител на област Сливен г-н Марин Кавръков даде пресконференция във връзка с откриването на новия политически сезон и приключването на стария. На срещата с журналистите присъстваха и господата Пейчо Пейчев и Христо Карабекиров - заместник областни управители, както и експерти от администрацията.

 

Г-н Кавръков отчете дейността на Областна администрация Сливен за времето от встъпването му в длъжност преди 378 дни. В презентацията за медиите той акцентира върху поставените нови цели и задачи в Стратегическия план на администрацията и реализираните мерки в него, целящи развитието на областта. Той разказа на журналистите за по-мащабните дейности, реализирани от Областна администрация в различни сфери и довели до конкретни положителни резултати за областта.

 

Областният управител обърна внимание върху извършените кадрови промени в ръководствата на деконцентрираните структури на държавната администрация, извършени без излишно напрежение, политически скандали и при спокоен и нормален процес на работа. Г-н Кавръков спря вниманието си върху дейността на съветите и комисиите към Областна администрация – за активността на някои от тях и не дотам добрата работа на други.

 

Областният управител показа на присъстващите графики, които ясно илюстрират постигнатите икономии на бюджетни средства в Областна администрация Сливен след въвеждането на конкретни антикризисни мерки.

 

Подробна информация ще намерите на сайта на Областна администрация Сливен: http://www.sliven.government.bg в раздел „Актуално”, откъдето можете да изтеглите и презентацията „378 дни на един дъх”.

Photos

снимкаснимкаснимка