Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Обучение със споделяне на добри практики по НП „Квалификация на педагогическите специалисти“

17 май 2018 15:22, Людмила Калъпчиева
Излъчване: ПГ по Механотехника преди 6 години, брой четения: 1994

ПГ по механотехника – Сливен беше проведено обучение със споделяне на добри практики по НП „Квалификация на педагогическите специалисти“ - 4.1.6. Мобилности за посещение на училища с кабинети за медиация и развита IT структура.

 

Още 19 директори и учители се запознаха прилагането на информационните и комуникационни технологии /ИКТ/, и електронни ресурси в учебното заведение, както и добри умения на педагогическите специалисти за работа с ИКТ и електронни ресурси. Учителите от методичното обединение по информатика и ИТ работиха с групите по ИКТ.

Стоянка Кръстева – ръководител ИКТ в училището запозна гостите с прилагането и използването на ИКТ в гимназията и представи работата с електронната платформа „Феникс“ – електронен дневник. „МozaBook – за работа в клас,образователен презентационен софтуер за интерактивна дъска и демонстрация на уроци по Електротехника бе представено от Костадинка Георгиева. Емил Станков – учител методист в училището запозна гостите с прилагането и използването на е-learning в гимназията и представи работата с електронната платформа.

Представена беше работата по Проектът е известен накратко като ДОМИНО – абревиатура на „Дуално образование за модерните изисквания и нужди на обществото“ от Елена Атанасова

Гостите разгледаха училищните работилници, както и различни кабинети в гимназията. Отзивите им бяха, че са впечатлени от видяното и наученото.