» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител издаде заповед за ....

16 September 2010 15:20,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1287
снимка

В изпълнение указания на заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи г-н Цветан Цветанов, относно подготовката за зимния сезон 2010-2011 г., областния управител на област Сливен, на основание Закона за защита при бедствия във и Закона за администрацията, издаде заповед на 15.09.2010 г., с която назначи щаб за координиране на спасителните и неотложни аварийно-възстановителни работи при зимни условия за сезон 2010-2011 г. на територията на област Сливен.

 

Щабът е с обновен състав, в съответствие с настъпилите персонални промени в ръководствата на някои от териториалните органи на изпълнителната власт, дружества и организации.

Щабът се ръководи от областният управител г-н Марин Кавръков.

Щабът ще координира спасителните и неотложните аварийно-възстановителни работи при зимни условия на територията на област Сливен, когато те излизат извън територията на една община, както и когато кметът на съответната община е поискал това.

 

При необходимост щабът ще привлича допълнително специалисти от звена, служби и оперативни структури на Единната спасителна система.

За място за провеждане на заседанията на щаба е определена заседателната зала на областна администрация.