Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА НА ЧЕТВЪРТИЯ МЛАДЕЖКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ТЕАТЪР „СЛИВЕНСКИ ВЯТЪР“

22 април 2019 12:35, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 5 години, брой четения: 2107
Награда за Интересна находка за представяне на театрална постановка

На 19 април 2019 година в зала Сливен се проведе гала вечер и награждаване на училищата, взели участие в Четвъртия Младежки Фестивал за Театър „Сливенски вятър”. ОУ "Панайот Хитов" получи специалната награда на журито за Интересна находка за представяне на постановката "Как мързелът си научи урока".

В музикално-театралния спектакъл участваха деца от 2, 4 и 5 клас от училището с ръководители Галина Цветанова, Милка Диамандиева, Добрина Илиева и Ивелина Тодорова. Освен песни и танци, постановката включваше и драматизации на приказките ”Мързеливата снаха”, „Добрите стопани” и „Сливи за смет”.

Изключително признателни сме на журито и Фондация Обществен Дарителски Фонд за високата оценка, с която накараха ученици и учители да се почувстват горди и удовлетворени от свършената работа. А на нашите малки актьори пожелаваме попътен вятър към следващи, по-големи успехи!

Снимки

ВодещаМързеливата снахаВодещиМързеливата снахаМързеливата снахаМързеливата снахаМързелан и МързеланкаСливи за сметСливи за сметСливи за сметСливи за смет