Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Посрещане на бъдещи първокласници

24 април 2019 18:13, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 2370
Посрещане на първокласници

На 23 април четвъртокласниците от ОУ "Елисавета Багряна" посрещнаха с много настроение бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица" заедно с техните учителки и директора г-жа Ирина Дюлгерова. Със светнали очи всички аплодираха участниците в пролетното празненство, танцьорите от 1. "а' клас на г-жа Славка Събева, грациозните танцьори на г-н Али Мехмедов - Елица Николова и Мирослав Стефанов, балеринките от модерен балет "Танцуваме заедно" на г-жа Жана Ташева.

След тържествената програма малките гости бяха топло посрещнати в класните стаи на учениците от първи клас. Всички те получиха малки изненади изработени от сръчните ръце на четвъртокласниците.

Снимки

Посрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласници