» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Посрещане на бъдещи първокласници

24 April 2019 18:13, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 5 years ago, number of readings: 2369
Посрещане на първокласници

На 23 април четвъртокласниците от ОУ "Елисавета Багряна" посрещнаха с много настроение бъдещите първокласници от ОДЗ "Елица" заедно с техните учителки и директора г-жа Ирина Дюлгерова. Със светнали очи всички аплодираха участниците в пролетното празненство, танцьорите от 1. "а' клас на г-жа Славка Събева, грациозните танцьори на г-н Али Мехмедов - Елица Николова и Мирослав Стефанов, балеринките от модерен балет "Танцуваме заедно" на г-жа Жана Ташева.

След тържествената програма малките гости бяха топло посрещнати в класните стаи на учениците от първи клас. Всички те получиха малки изненади изработени от сръчните ръце на четвъртокласниците.

Photos

Посрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласнициПосрещане на първокласници