Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Нашите талантливи деца

22 май 2019 17:11, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 1457
Нашите талантливи ученици

Колко са талантливи малките българчета - урок за американци. Днешният ден беше специален за момичетата и момчетата от ЦДО от 1. "б/г" клас с учител г-жа Росица Стефанова. Те имаха гости отвъд океана, но облечени в български народни носии. Кейла, Андрю и Донна посетиха часа за занимания по интереси, за да рисуват заедно с българските деца. Посрещнаха ги с народна песен, стихотворение за Кирил и Методий и много вълнение.

Андрю и Донна, която е българка, учат графичен дизайн в Университета на Илиной, а Кейла е психолог. В очакване на деня на светите братя, първокласниците изобразиха българската азбука, а буквите сякаш оживяха в цветове и усмивки. Все пак и ние сме дали нещо на света!

Снимки

Нашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученициНашите талантливи ученици