» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Награждаване от кмета по случай 24 май

28 May 2019 12:36, Ivelina Todorova
Emission of: OS "P. Hitov" 5 years ago, number of readings: 2084
Стефания Андонова

Кметът Стефан Радев се срещна с ученици от Сливен с високи постижения от национални и международни състезания и конкурси. На 48 деца от различни училища и на различна възраст той връчи грамоти и книги. Те са номинирани от училищата, в които учат и от Центъра за подкрепа на личностно развитие Детски комплекс-Сливен. Всички деца са постигнали успехи в областта на науката, изкуството, спорта, професионалните области, в които се обучават.

За поредна година сред децата имаше и представител на ОУ "Панайот Хитов". Стефания Андонова от III клас получи признание за постигнатите успехи и множеството си медали и грамоти от математически състезания. Освен отлична математичка, Стефи се справя и с Английския език с лекота. На провелото се тазгодишно състезание Spelling Bee, тя се класира на второ място и станна най-младата участничка, състезавала се в Областния кръг на надпреварата.

Кметът Радев поздрави децата за успехите, които са постигнали и им честити празника.

На срещата присъстваха и и министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева. Тя поздрави децата, техните учители и родители по повод Деня на българската просвета и култура и славянската писменост 24 май.

Photos

24 майСтефания АндоноваСтефания АндоноваСтефания Андонова24 майСтефания АндоноваСтефания АндоноваСтефания АндоноваСтефания Андонова