» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

СПОРТ И МУЗИКА В ЕДИН ГОРЕЩ СЛЕДОБЕД

22 June 2019 15:04, Diyana Kostadinova
Emission of: Humanitarian School 4 years ago, number of readings: 1604
sporten praznik-1

„Път, любов и труд”- тези три човешки действия патронът на гимназията ни Дамян Дамянов препоръчва като формула на щастието. Чрез спорта и музиката пък ние потърсихме в един малък училищен празник* алтернативата на наркотиците. Доброто настроение, спортният дух и приятелските чувства владяха и публика, и участници за почти час от ранния следобед, пък надяваме се и за по-дълго.

Жаркото лято идва съвсем по календар и не се сърдим на онези, които след последния час предпочетоха да се приберат на хладно у дома. Тези, които останаха, бързо облякоха спортните екипи или избраха сенките, за наблюдават баскетболния турнир 3х3 – смесени отбори, тегленето на въже, канадската борба. Организаторите изненадаха участниците с още една дисциплина – охлаждане на прегрелия противник с вода от чешмата. Имаше грамоти, имаше торта, както и нови, пък и по-познати парчета на училищната рок-банда „Монолог”.

„Път, любов и труд”, съчетани със „спорт и музика” - много начини да забравим за наркотиците.

*Проявата в Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов” е посветена на Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотици.

Photos

sporten praznik-2sporten praznik-3sporten praznik-4sporten praznik-5sporten praznik-6sporten praznik-7sporten praznik-8sporten praznik-9sporten praznik-10sporten praznik-11sporten praznik-12sporten praznik-13