Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Панорама на образованието - Сливен

25 юни 2019 17:05, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 5 години, брой четения: 1931
Панорама на образованието

Ученици от ОУ "Елисавета Багряна" отправиха поздрав към присъстващите на откриването на тазгодишното издание на Панорама на образованието в Сливен. Събитието се проведе в Драматичен театър "Стефан Киров" и беше организирано от Регионално управление на образованието - Сливен, Община Сливен и ЦПЛР - Център за кариерно ориентиране - Сливен.

В програмата се включиха мажоретният състав при училището, групата по интереси с танц "Калинка моя", с ръководител г-жа Жана Ташева, групата по спортни танци, с ръководител г-н Али Мехмедов, както и Алекс Колев с песента на Миро "Душа".

Панорамата на образованието започна при голям интерес. В изложението се представиха 18 средни и висши училища от града, профилирани и професионални гимназии и Дирекция „Бюро по труда“ - Сливен.

Участниците бяха приветствани от заместник-кмета г-жа Пепа Чиликова и началника на Регионалното управление на образованието г-жа Милена Чолакова. Те пожелаха на всички ученици и бъдещи студенти да направят своя информиран, правилен и мотивиран избор.

Целта на събитието беше образователните институции да представят възможностите за прием през учебната 2019/2020 година и условията, които предоставят.

Снимки

Панорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованиетоПанорама на образованието