Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков съдейства за организирането и провеждането на среща с представители на камарата на оцените

28 септември 2010 16:48,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1124
снимка

На 28.09.2010 г., вторник, от 11.00 ч. в заседателната зала на Областна администрация Сливен се проведе среща на регистрираните оценители на недвижими имоти, машини и съоръжения от град Сливен с представители на общините от област Сливен, на държавните институции и на банките.

Областният управител г-н Марин Кавръков съдейства за организирането и провеждането на тази срещата по молба г-жа Мая Игнатова, представител на камарата на оценителите в Сливен.

„Считам, че Вашата работа е от особено важно значение. Очаквам от тази среща да излезете със становище и ясна позиция за бъдещата Ви работа” каза при откриването на работната среща областния управител.

След срещата г-жа Мая Игнатова сподели, че в момента тече регистрация на оценителите и в началото на декември ще се подготви актуален списък, който ще се изпрати до общините, до банките и до изнесените структури на държавната администрация.

Снимки

снимка