» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Истината за парфюмните тестери

24 July 2019 15:29, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 4 years ago, number of readings: 701
Истината за парфюмните тестери

Този тип продукти представят аромата. Обикновено не се продават, но в последно време преимуществено се увеличава производството им, за да бъдат предлагани в търговската мрежа. Има хора, които се отнасят скептично към тази възможност. Според тях тестерът е продукт "второ качество", изгубил от стойността си поради многократно използване. Отговаря ли това мнение на истината? Категорично не!

Преди да решим заслужава ли си покупката на тестер, е необходимо да знаем различава ли се и доколко от оригинала. Нека ви помогнем за точната преценка.

Различията между тях са само три. Уверяваме ви, далеч не толкова значими, колкото изглеждат от пръв поглед.

Първото е в цената. Тя е доста по-приемлива. Това улеснява бюджета. Сдобивате се с любимия аромат, без да го надхвърляте.

Второто е в количеството. То е по-малко. Обяснимо е. Представя се марката. В зависимост от честота на употреба стига за около 1000 впръсквания.

Третото е в опаковката. Тя е картонена – сива или бяла. Това не значи, че тестерът е фалшив и некачествен.

И едно уточнение от особена важност. Тестерът е версия на оригиналния парфюм. И двата продукта се създават на едно място, по една и съща формула.. Произведените с пазарна цел са чисто нови. Политиката на марките да се доставят в транспортна опаковка не ги прави нееднакви с оригинала.

Парфюмите тестери за жалост не могат да се намерят навсякъде. Срещат се в специализирани магазини и големи търговски обекти.

В Testeri-bg.com има в наличност тестери на водещи марки с гарантирано качество. Цените са ниски и без конкуренция. Следете нашите промоции и нови продукти. Няма да ви разочароваме. Благодарим ви, че ни се доверихте!