Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков се срещна с младите самбисти от спортен клуб „Еврохолд“ – Сливен.

06 октомври 2010 14:11,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1044
снимка

Днес, 6.10.2010 г., в конферентната зала на областна администрация, областният управител г-н Марин Кавръков се срещна с децата от спортен клуб „Еврохолд“ – Сливен.

Областният управител поздрави младите сливенски спортисти с постигнатите високи резултати на 25 септември 2010 г. в Балканиадата по самбо, проведена в гр.Калафат, Румъния.

Г-н Марин Кавръков връчи на 11 – те участника спортни купи и пожела на децата да бъдат винаги така спортсменски устремени към успеха, но не на всяка цена. Да се пазят от спортни травми и да помнят, че здравето е най – важно. „Много съм горд, че Вие прославяте България и нашия град. Никога не забравяйте, че големият спорт изисква голям интелект и за това спорта и учението трябва да вървят ръка за ръка.” каза областният управител.

На срещата участваха г-н Николай Даков, гл.експерт на Министерство на физическото възпитание и спорта /МФВС/, г-н Лъчезар Темелков председател на спортен клуб „Еврохолд“ – Сливен и Мария Янчева треньор по самбо.

Спортен клуб „Еврохолд“ – Сливен е само с тригодишна история и много участия на състезания в България и Европа. За 2008 г и 2009 г. клубът е шампион на България по самбо. Всеки месец клубът има задължително по две състезания в чужбина. „За месец октомври имаме 5 покани за състезания. От състезанията идват добрите резултати. Искрено се надявам тези деца, да са бъдещите национални, европейски и световни шампиони по самбо„ сподели г-н Лъчезар Темелков.

Снимки

снимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимкаснимка