Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Честит първи учебен ден!

16 септември 2019 09:50,
Излъчване: Област Сливен преди 4 години, брой четения: 660
Чавдар Божурски, областен управител на Сливенска област

ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА:

 

Скъпи ученици и учители,

 

Първият учебен ден е символ на ново начало и нови очаквания. Предстои Ви заедно да преживеете вълненията от досега с необятния свят на знанието.

На Вас, ученици, пожелавам да сте трудолюбиви и упорити в уроците. Бъдете здрави и силни! И не се съмнявайте: всичко, което научите, ще Ви се отблагодари след време в живота!

Специално се обръщам към Вас, мили първокласници! Добре дошли в класните стаи! Предстоят Ви щастливи преживявания. Ще бъдете откриватели и приключенци, ще намерите много приятели. Пожелавам Ви незабравимо детство!

Драги учители, за пореден път Ви се пада отговорността да поведете за ръка и малки, и големи деца към бъдещето. Бъдете все така сърцати към всички, независимо от това кой – с колко бързи крачки върви към него!

И накрая, уважаеми родители, баби, дядовци и близки, честит празник и на Вас! Днес училището има особена нужда от подкрепата ни. Трябва да действаме в екип, за да подготвим децата ни за света на възрастните така, че да могат да се справят и да градят в него. А това означава, че освен оценките в бележника, много важни са човешките ценности, в които ще ги възпитаме. Силно се надявам, че заедно ще успеем!

Честит празник!

 

С уважение:

Чавдар БОЖУРСКИ

Областен управител на област Сливен