Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Възможностите за младите хора в Сливен, Бидгошч и Ниш бяха представени на международна среща

10 септември 2019 12:50, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 519
Възможностите за младите хора в Сливен, Бидгошч и Ниш бяха представени на международна среща

Младежка среща-дебат „Обединена Европа – сигурност, солидарност, стабилност“ се проведе в зала Май. Форумът е част от проявите на тридневната Международна среща между Сливен, Бидгошч /Полша/ и Ниш /Сърбия/. Заместник-кметът Стоян Марков поздрави присъстващите от името на кмета Стефан Радев и изрази увереност, че срещата е само началото на едно бъдещо добро партньорство.

 

По време на форума бяха споделени добри практики и идеи в областта на младежките дейности и спорта и се обсъдиха възможности за партньорства между представителите на трите града.

 

Символични домакини на срещата бяха Технически университет – филиал Сливен и Младежки дом-Сливен, които представиха своята дейност.

 

Международната среща ще продължи и в сряда – 11 септември, когато от 11 часа ще започне Икономически форум „Бъдещето на Европа – заетост, растеж и инвестиране – заедно можем повече“. Пред бизнеса ще бъдат представени възможностите за инвестиции в Сливен, Бидгошч и Ниш. По-рано днес се обсъдиха възможностите за взаимодействие в областта на културата, образованието и туризма.

 

10.09.2019 г.

Снимки

Възможностите за младите хора в Сливен, Бидгошч и Ниш бяха представени на международна срещаВъзможностите за младите хора в Сливен, Бидгошч и Ниш бяха представени на международна среща