Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На среща със Стан И Стефи

30 септември 2019 13:43, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 4 години, брой четения: 1975
Стан и Стефи

Истинска еуфория предизвика срещата на влогърите Стан и Стефи с деца от сливенските училища. Зала „Сливен“ се оказа тясна за всички малчугани, които искаха да се срещнат със своите интернет любимци. В продължение на час те отговаряха на въпросите на своите малки почитатели, след което всяко едно от децата имаше възможност да се срещне лично с тях и да си направи снимка.

Акцент в гостуването на Стан и Стефи бяха: демонстрация на експерименти или какво прави науката забавна; как да се учим да се забавляваме; организиране процеса на учене и постигането на добри и трайни знания; насилието в училище – кои са истинските аутсайдери; заплахите, които ни дебнат в интернет пространството.

Всички деца взеха активно участие, а гостите даваха примери със свои лични житейски опити – какво ги мотивира, какво обичат да правят в свободното си време, какво искат да правят в бъдеще.

Стан и Стефи са млади хора, които имат свои канали в Yuotube. В тях те дават съвети на по-малките. Гледат ги както деца, така и възрастни. Те са едни от най-популярните влогъри у нас с милиони гледания и абонати. Пишат и книги със съвети за подрастващи.

Снимки

Стан и СтефиСтан и СтефиСтан и СтефиСтан и Стефи