Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Искате ли да се преместите да работите в Бургас? Съдърланд ви дава тази възможност с щедър пакет за релокация

31 октомври 2019 10:20, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 4 години, брой четения: 939
Искате ли да се преместите да работите в Бургас? Съдърланд ви дава тази възможност с щедър пакет за релокация

Работата и удоволствието не са взаимоизключващи се понятия – и глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси не спира да го доказва с възможностите, които предлага на своите служители

Живеете в Сливен, Ямбол, Карнобат или околните населени места, но винаги сте мечтали да работите в Бургас заради по-големите възможности за реализация тук?

Сигурно сте чували за един от най-големите работодатели в морския град – Съдърланд България. Сега световният лидер в трансформацията на бизнес процеси ви дава възможност да заживеете в Бургас със страхотен пакет за релокация.

Със Съдърланд получавате транспорт до морския град и покриване на първоначални разходи за настаняване на всеки, който живее извън него и иска да започне своята кариера в компанията, която не спира да се развива. Добре дошли са всички мотивирани хора, говорещи чужди езици.

Съдърланд вече организира срещи с потенциални свои бъдещи служители в Сливен и Ямбол. На място кандидатите имаха възможност да се запознаят с всички детайли и да разговарят с представители на компанията.

Добрите новини не спират дотук - в началото на октомври Съдърланд се премести в нов офис в Бургас с прекрасна гледка към морето. Мястото, където работят местните служители на компанията, се намира в непосредствена близост до центъра на града и пристанището - район, известен като бързо развиваща се и престижна бизнес зона сред зеленина.

Съдърланд още веднъж доказа, че сред приоритетите на компанията е осигуряването на високо качество и перфектна работна среда на своите служители. Освен прекрасния офис на централна локация в Бургас, компанията предлага и множество социални придобивки на служителите си – ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, спортни карти, отстъпки в различни магазини и ресторанти.

Тази година Съдърланд празнува 5 години присъствие в морския град. От 2014г. насам офисът в Бургас се е разрастнал до над 350 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за пет различни проекта. Вижте всички отворени позиции на компанията в Бургас тук.

___________________________________________________________________

С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря врати в страната през 2008 г., а в момента броят на служителите ѝ надхвърля 2800. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.

Снимки

Искате ли да се преместите да работите в Бургас? Съдърланд ви дава тази възможност с щедър пакет за релокация