» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Искате ли да се преместите да работите в Бургас? Съдърланд ви дава тази възможност с щедър пакет за релокация

31 October 2019 10:20, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 4 years ago, number of readings: 952
Искате ли да се преместите да работите в Бургас? Съдърланд ви дава тази възможност с щедър пакет за релокация

Работата и удоволствието не са взаимоизключващи се понятия – и глобалният лидер в трансформацията на бизнес процеси не спира да го доказва с възможностите, които предлага на своите служители

Живеете в Сливен, Ямбол, Карнобат или околните населени места, но винаги сте мечтали да работите в Бургас заради по-големите възможности за реализация тук?

Сигурно сте чували за един от най-големите работодатели в морския град – Съдърланд България. Сега световният лидер в трансформацията на бизнес процеси ви дава възможност да заживеете в Бургас със страхотен пакет за релокация.

Със Съдърланд получавате транспорт до морския град и покриване на първоначални разходи за настаняване на всеки, който живее извън него и иска да започне своята кариера в компанията, която не спира да се развива. Добре дошли са всички мотивирани хора, говорещи чужди езици.

Съдърланд вече организира срещи с потенциални свои бъдещи служители в Сливен и Ямбол. На място кандидатите имаха възможност да се запознаят с всички детайли и да разговарят с представители на компанията.

Добрите новини не спират дотук - в началото на октомври Съдърланд се премести в нов офис в Бургас с прекрасна гледка към морето. Мястото, където работят местните служители на компанията, се намира в непосредствена близост до центъра на града и пристанището - район, известен като бързо развиваща се и престижна бизнес зона сред зеленина.

Съдърланд още веднъж доказа, че сред приоритетите на компанията е осигуряването на високо качество и перфектна работна среда на своите служители. Освен прекрасния офис на централна локация в Бургас, компанията предлага и множество социални придобивки на служителите си – ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, спортни карти, отстъпки в различни магазини и ресторанти.

Тази година Съдърланд празнува 5 години присъствие в морския град. От 2014г. насам офисът в Бургас се е разрастнал до над 350 служители, като екипът от професионалисти обслужва клиенти за пет различни проекта. Вижте всички отворени позиции на компанията в Бургас тук.

___________________________________________________________________

С офиси в София, Пловдив, Бургас и Варна Съдърланд е един от най-големите работодатели в България. Компанията отваря врати в страната през 2008 г., а в момента броят на служителите ѝ надхвърля 2800. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика.

Photos

Искате ли да се преместите да работите в Бургас? Съдърланд ви дава тази възможност с щедър пакет за релокация