Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ОД на МВР – Сливен награди изявени служители за празника на полицията Архангеловден

07 ноември 2019 13:51,
Излъчване: Област Сливен преди 4 години, брой четения: 597
Гостите на тържественото събрание

Областната дирекция на МВР – Сливен отбеляза професионалния си празник Архангеловден с тържествено събрание, на което бяха наградени изявени служители, постигнали високи резултати в работата. Зам.областният управител Камен Костов бе гост на събитието. Той прочете поздравителен адрес от името на областния управител Чавдар Божурски. В него се изказва благодарност за съдействието на полицията във всяка кризисна ситуация, когато усилията на останалите институции имат нужда от подкрепа, както и за участието й в установяването на децата, които са останали извън образованието, и за връщането им в класните стаи. „Не губете вяра в мисията си, защото Вашата мисия е мисия на доброто в обществото. Нека семействата и близките Ви бъдат щастливи и заедно се радвате на благоденствие и признание, каквито заслужавате“, се казва още в поздравителния адрес.

Поздравления за празника към състава на полицията бяха поднесени още от директора на ОД на МВР – Сливен ст.комисар Димитър Величков, от временно изпълняващия длъжността кмет на община Сливен Румен Иванов, от директора на ТД на ДАНС Николай Чиликов.

С писмени похвали от директора на ОД на МВР и началниците а Районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица бяха наградени 69 служители. На тържественото събрание бяха връчени призовете „Полицай на месеца“. Носител на отличието за юли станаха ст.инспектор в криминалната полиция в ОД на МВР Веселин Русев и мл.инспектор Живко Кутулов от участък „Надежда“ за разкриването на два кражби на суми в големи размери от офис на фирма в Сливен. Полицай на август стана инсп.Пламен Стефанов от икономическата полиция за разкриването на незаконна търговия с горива и неплащане на акциз в големи размери. Отличието за септември бе присъдени на инсп.Георги Топалов от икономическата полиция в РУ на МВР – Сливен за работата му, свързана с противодействието на битовата престъпност. Призът за октомври бе отреден на служителите от патрулно-постовата дейност в четирите Районни управление на МВР за работата им в осигуряването на обществения ред и противодействието срещу разпространението на наркотични вещества. На събранието бе връчена още една награда – на криминалиста от Нова Загора Георги Кайраков за постигнатите високи постижения в турнирите на МВР.

Снимки

Зам.областният управител Камен Костов прочете поздравителен адрес от името на областния управител Чавдар БожурскиВ тържественото събрание участваха ръководителите на РУ, на участъците и редови служители на полицията