Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ОД на МВР – Сливен награди изявени служители за празника на полицията Архангеловден

07 ноември 2019 13:51,
Излъчване: Област Сливен преди 4 години, брой четения: 634
Гостите на тържественото събрание

Областната дирекция на МВР – Сливен отбеляза професионалния си празник Архангеловден с тържествено събрание, на което бяха наградени изявени служители, постигнали високи резултати в работата. Зам.областният управител Камен Костов бе гост на събитието. Той прочете поздравителен адрес от името на областния управител Чавдар Божурски. В него се изказва благодарност за съдействието на полицията във всяка кризисна ситуация, когато усилията на останалите институции имат нужда от подкрепа, както и за участието й в установяването на децата, които са останали извън образованието, и за връщането им в класните стаи. „Не губете вяра в мисията си, защото Вашата мисия е мисия на доброто в обществото. Нека семействата и близките Ви бъдат щастливи и заедно се радвате на благоденствие и признание, каквито заслужавате“, се казва още в поздравителния адрес.

Поздравления за празника към състава на полицията бяха поднесени още от директора на ОД на МВР – Сливен ст.комисар Димитър Величков, от временно изпълняващия длъжността кмет на община Сливен Румен Иванов, от директора на ТД на ДАНС Николай Чиликов.

С писмени похвали от директора на ОД на МВР и началниците а Районните управления в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица бяха наградени 69 служители. На тържественото събрание бяха връчени призовете „Полицай на месеца“. Носител на отличието за юли станаха ст.инспектор в криминалната полиция в ОД на МВР Веселин Русев и мл.инспектор Живко Кутулов от участък „Надежда“ за разкриването на два кражби на суми в големи размери от офис на фирма в Сливен. Полицай на август стана инсп.Пламен Стефанов от икономическата полиция за разкриването на незаконна търговия с горива и неплащане на акциз в големи размери. Отличието за септември бе присъдени на инсп.Георги Топалов от икономическата полиция в РУ на МВР – Сливен за работата му, свързана с противодействието на битовата престъпност. Призът за октомври бе отреден на служителите от патрулно-постовата дейност в четирите Районни управление на МВР за работата им в осигуряването на обществения ред и противодействието срещу разпространението на наркотични вещества. На събранието бе връчена още една награда – на криминалиста от Нова Загора Георги Кайраков за постигнатите високи постижения в турнирите на МВР.

Снимки

Зам.областният управител Камен Костов прочете поздравителен адрес от името на областния управител Чавдар БожурскиВ тържественото събрание участваха ръководителите на РУ, на участъците и редови служители на полицията