Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Успешно проведена мобилност от 24.10.2019 г. до 26.10.2019 г. по проект Me You Society

07 ноември 2019 16:07, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 1743
Работа по проект, програма Еразъм +

През месец oктомври екип от учители от ОУ “Елисавета Багряна“ участваха в мобилност по проект „Me You Society” към програма Еразъм+ .

Домакин на срещата беше OŠ Milojke Štrukelj - гр. Нова Горица, Словения - координатор на проекта и партньори от Colegio Villa Fatima, гр. Бурриана - Испания.

Целта на мобилността беше представяне на тренинг упражнения на тема : Аз и обществото / Ме and Societу/. Разнообразните дейности и инициативи включваха участие в упражнения и семинари, свързани с работа в екип, разрешаване на проблемни ситуации, контролиране и преодоляване на негативни чувства и емоции. В три поредни дни учители и специалисти от Словения, Испания и България представиха пред всички своите предложения. Освен конкретната проектна дейност, домакините предоставиха възможност на гостите си да се насладят на селище „ Липица”- известно с отглеждането на породисти коне, както и да се запознаят с технологията на обработка и получаване на коприна и прошуто.

Снимки

Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +