» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Успешно проведена мобилност от 24.10.2019 г. до 26.10.2019 г. по проект Me You Society

07 November 2019 16:07, OU "E. Bagryana" (XII)
Emission of: HS "E. Bagryana" (XII) 4 years ago, number of readings: 1755
Работа по проект, програма Еразъм +

През месец oктомври екип от учители от ОУ “Елисавета Багряна“ участваха в мобилност по проект „Me You Society” към програма Еразъм+ .

Домакин на срещата беше OŠ Milojke Štrukelj - гр. Нова Горица, Словения - координатор на проекта и партньори от Colegio Villa Fatima, гр. Бурриана - Испания.

Целта на мобилността беше представяне на тренинг упражнения на тема : Аз и обществото / Ме and Societу/. Разнообразните дейности и инициативи включваха участие в упражнения и семинари, свързани с работа в екип, разрешаване на проблемни ситуации, контролиране и преодоляване на негативни чувства и емоции. В три поредни дни учители и специалисти от Словения, Испания и България представиха пред всички своите предложения. Освен конкретната проектна дейност, домакините предоставиха възможност на гостите си да се насладят на селище „ Липица”- известно с отглеждането на породисти коне, както и да се запознаят с технологията на обработка и получаване на коприна и прошуто.

Photos

Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +Работа по проект, програма Еразъм +