Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кръгла маса за бъдещето на ОСП ще се проведе във Варна с участието на екс-комисар Фишлер

15 октомври 2010 15:01,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1117

На 15. 10. 2010 г. в областна администрация Сливен е получено писмо от Министерство на земеделието и храните, Дирекция “Връзки с обществеността и протокол” за организиране на кръгла маса „Българското земеделие– три години след членството в ЕС – състояние и перспективи. Предизвикателства пред Общата селскостопанска политика на ЕС”.

 

Кръглата маса ще се проведе в град Варна на 22 октомври 2010 г. от 9:30 часа в Иберо Стар Хотел Обзор в курорта ,,Златни пясъци”.

Съорганизатори на проявата са Фондация “Фридрих Еберт” и Министерство на земеделието и храните. На срещата ще присъстват бившият еврокомисар по земеделие Франц Фишлер и заместник-министрите на земеделието и храните Светлана Боянова и Цветан Димитров. Комисар Фишлер ще изнесе лекция на тема „Предизвикателствата пред общата селскостопанска политика на ЕС”, а заместник- министрите на земеделието и храните Светлана Боянова и Цнветан Димитров ще направят експозе за състоянието и перспективите пред българското земеделие 3 години след приемането на страната в ЕС и прилагането на ОСП.

За участие в кръглата маса и дискусиите по темите, представени на нея, са поканени всички неправителствени и браншови организации на земеделски производители.

 

Областният управител г-н Марин Кавръков информира желаещите, че няма ограничения за броя участници от една организация. Събитието е отворено за журналисти, граждани, земеделски производители и е без такса за участие.