Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ледената пързалка вече радва жителите и гостите на Сливен

02 декември 2019 19:46, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 634
---

Тази вечер официално беше открита ледената пъразалка в Градската градина на Сливен. Въпреки студеното време на събитието присъстваха много хора, дошли заедно да дадат началото на програмата за Коледните празници в града под Сините камъни. Заместник-кметът Пепа Чиликова пожела на всички добро настроение и безаварийно каране.

„Щастлива съм, че за втора поредна година всички ние имаме възможността да поставим началото на зимната приказка в нашия град. Уверени сме, че ледената пързалка е изключителна възможност за забавление и спорт през зимните месеци за малки и големи. Искам да използвам възможността да ви поздравя от името на кмета Стефан Радев и да ви поканя на всички останали събития, които сме организирали по повод Коледа и Нова година. На ледената пързалка ви пожелавам много весели моменти и безаварийно пързаляне“, каза Пепа Чиликова.

В празничната програма беше включено ледено шоу на децата-фигуристи от клуб „Ледени искри“-София, както и музикални изпълнения на Гани Добрева и финалистът на един от известните музикални формати – Деян Асенов. За музикалния фон на вечерта се погрижи DJ Se7eN.

Пързалката е двойно по-голяма от миналогодишната. За най-малките любители на кънките са осигурени помощни съоръжения, с които ще могат да се включат в развлекателните дейности. Пързалката ще остане в Градската градина до края на февруари.

Организатор е Община Сливен, в партньорство с „Тийм груп България“ ЕООД.

02.12.2019 г.

 

Снимки

------------------------------