Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Интервю с директора

04 декември 2019 15:32, Хюсеин Хюсеинов (Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов ЕАД)
Излъчване: Топлофикация-Сливен преди 4 години, брой четения: 905
tec

„Топлофикация Сливен“ ЕАД осъществява бърза обратна връзка с абонатите си чрез техния национален номер

0700 89 030 и Фейсбук страницата

 

Обърнахме се към директора на "Топлофикация Сливен" ЕАД инж. Павлин Костов, за да ни даде повече информация какви действия да предприемат абонатите им в случай на авария или друг проблем. Здравейте!

 

Здравейте,

Открихме единен национален телефонен номер на Дружеството – 0700 89 030, който е достъпен за всички. Чрез него нашите клиенти могат да се обърнат с конкретно запитване, както и да ни информират за възникнал проблем. На този телефон нашите специалисти се стараят да осигурят адекватна и бърза реакция при проблем, както и да отговорят на зададените въпроси.

 

Националният телефон в извън работно време пренасочва абонатите ни директно към дежурния инженер на Дружеството.

 

Своите запитвания, нашите потребители могат да зададат и на Фейсбук страницата на Дружеството, която постоянно се актуализира. Освен на сайта на дружеството, ние публикуваме актуалните новини, свързани с нашата дейност и на Фейсбук страницата ни. Особено при авария, непрекъснато обновяваме информацията там, за да може тя да достигне още по-бързо до хората.

Абонатите ни могат да отправят запитвания и на официалния ни сайт https://toplo.sliven.net. В раздел "Контакти" могат да ни изпратят съобщение, на което нашите експерти ще реагират с бърз, точен и коректен отговор.

 

Осигурили сме различни начини за комуникация, за да можем да имаме по-бърза обратна връзка с абонатите си. Надявам се, че това улеснява и тях самите.

 

"Топлофикация Сливен" ЕАД има на разположение денонощни екипи по време на отоплителния сезон, които да реагират в случай на авария.

 

Вашите абонати могат ли да се обърнат към Вас за съдействие и препоръки, относно проблемите във вътрешните инсталации?

 

Разбира се! Специалистите ни винаги са готови да извършат оглед и да дадат препоръки за отстраняване на проблемите във вътрешните инсталации. Това се осъществява в 14 дневен срок от постъпване на подаденото от клиента заявление.

 

Предлагате ли на своите клиенти услугата за дистанционно отчитане?

 

От години предлагаме на своите абонати услугата дистанционно отчитане. Това е лесен и бърз начин всеки абонат да следи отчитането визуално на дисплей във всеки един момент. Това елиминира възможността за възникване на спорове между абонатите и фирмите за дялово разпределение.

 

Чрез дистанционното отчитане спестяваме от времето на абонатите си, като не се налага те да чакат у дома инкасатор на Топлофикация.

 

Могат ли абонатите, които все още нямат подобни уреди, да ги закупят от Вас?

 

Да, не само, че могат да закупят уредите от нас, но ние сме осигурили безплатен монтаж и две годишно безплатно отчитане на данните.

 

Благодаря Ви за полезната информация, която ни дадохте!