Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започва фотоконкурсът „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински-Сливен за деца, родени през 2019 година

14 декември 2019 11:31, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди 4 години, брой четения: 1683
---

От 14 декември стартира традиционният фотоконкурс за бебета, родени в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен през 2019 година. Снимки на новородените деца и декларации за информирано съгласие могат да се изпращат до 10 януари 2020 г. на e-mail: mbal.sl@iradeum.com.

Гласуването за избор на бебе за всеки месец от годината ще се извърши на 13 януари от 10,30 ч. от комисия. Дванадесетте избрани снимки ще бъдат публикувани в сайта на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински” – Сливен.

Връчването на наградите ще се проведе на 21 януари 2020 год. от 10.30 часа в малката заседателна зала на болницата на адрес:

Сливен, ул.”Христо Ботев” №1, Административен вход, ет.1.

По време на тържеството победителите във фотоконкурса ще получат специален годишен календар за 2020 г. с техните снимки, CD със снимки от събитието и много подаръци.

 

Избрани снимки само на новородени деца в лечебното заведение през 2019 г. ще бъдат включени в изданието на Годишен календар за 2020 год. на Отделенията по неонатология и акушерство и гинекология.

Фотоконкурсът „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински"- Сливен стартира за първи път през 2010 година и това е десетото му издание.

 

Няма да бъдат допускани за участие снимки на голи деца. Получените снимки ще бъдат публикувани в сайта на лечебното заведение до 10 януари 2020 г. при наличие на получена Декларация за информирано съгласие. Снимките, изпратени след 11 януари 2020 г. или при липсваща Декларация за информирано съгласие няма да се публикуват в сайта на болницата.

В гласуването могат да участват и майки, заявили изрично желанието си, като на същия електронен адрес, изпратят съобщение с имена и телефон за връзка.

 

Относно Декларацията за информирано съгласие и изпращането й от родителите:

1. Попълнена и подписана Декларация за информирано съгласие във връзка с разпоредбите на Закона за защита на личните данни, Регламент (ЕС) 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Политиката за защита на данните на лечебното заведение. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта на болницата:

http://mbal.sliven.net/ или да се получи в кабинет ”Деловодство” на МБАЛ. Подаването на декларацията трябва да се извърши в срок до 7 дни от изпращане на снимката с данни на детето. Декларациите се завеждат под входящ номер в регистър.

2. Изпращат на e-mail: mbal.sl@iradeum.com: една снимка на детето като името на файла съдържа името и фамилията на детето и неговата дата на раждане. Сканирано копие на Декларация за информирано съгласие попълнена и подписана от носещият родителска отговорност.

* Декларация за информирано съгласие, попълнена и подписана от носещия родителска отговорност, при невъзможност за сканиране, може да бъде изпратена по пощата, с куриер или попълнена и подадена на място в кабинет „Деловодство” на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински” на адрес:

гр.Сливен 8800, ул.”Христо Ботев” №1.