Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Седмица на четенето в ДГ "Теменуга"

15 декември 2019 20:17, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 4 години, брой четения: 1489
На гости на ДГ "Теменуга"

Съвместна дейност относно седмицата на четенето проведоха ученици от II А клас на ОУ"Панайот Хитов" и децата от ДГ "Теменуга".

Второкласниците с много желание и емоции почетоха на малчуганите от градината, разказаха им колко е хубаво в училище и с какво нетърпение ги очакват да станат част от голямото ни семейство.

Малките таланти от ДГ "Теменуга" от своя страна също бяха приготвили много изненади. Те с желание се включиха в предизвикателството да почетат заедно с по-големите каки и баткоци, пяха им песни и представиха красиви танци. Освен хубави емоции и весело настроение, имаше и много подаръци! На сбогуване, учениците от ОУ "Панайот Хитов" пожелаха на новите си приятели светли празници и много подаръци от Дядо Коледа!

Снимки

На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"На гости на ДГ "Теменуга"