Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Пепа Чиликова поздрави Българския Червен кръст в Сливен

21 февруари 2020 15:43, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 611
---

Днес се проведе областното Отчетно събрание на Български Червен кръст в Сливен. На него присъстваха гости от областта и София. Сред присъстващите беше и заместник-кметът Пепа Чиликова.

„За мен е изключителна чест да съм тук сред вас. Българският червен кръст е организация със сериозни традиции и ние трябва да се гордеем, че първото дружество е основано именно в нашия град. Бих искала да ви пожелая все така успешно да следвате стъпките на първооснователите, да надграждате постигнатото през годините и с лекота да преминавате през трудностите. Искрено вярвам, че вашето добротворчество и благотворителност ще увеличават вашите последователи. Искрено благодаря на всички, които са съпричастни с каузата на Червения кръст. От мое и от името на господин Стефан Радев да ви пожелая здраве, енергия, ентусиазъм и все така да сте загрижени за хората“, каза в приветствието си Пепа Чиликова.

Делегатите на днешното събрание приеха отчета на организацията за миналата година и одобриха плана за работа и бюджета за 2020-а.

21.02.2020 г.

Снимки

------