Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Efbet Лига - какви са очакванията за крайното класиране?

04 март 2020 08:16, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 4 години, брой четения: 1420
efbet

Наближава времето за групиране на отборите в родното първенство. Вече имаме отличени шест отбора с най-висок точков актив и достатъчно причини да наблюдаваме с интерес спортните сблъсъци. Трябва да отбележим, че този път имаме доста интересен подбор и по всичко личи, че втората част е заредена с адреналин и сериозни обрати. Букмейкърите за спортни залози, като родния efbet вече пуснаха и своите коефициенти за повечето срещи.

Какво може да очакваме? Въпреки хегемонията на Лудогорец, този път имаме тънка граница в лицето на две победи, която автоматично може да стопи разликата между първия и останалите два отбора. За мнозина подобен резултат може да се струва като невъзможна мисия, но футболът винаги крие своите изненади за финала.

Междувременно Левски, Локомотив (Пловдив) и ЦСКА стоят много близко до второто място. Една грешна стъпка ще доведе до бързо разпределяне на отборите, а ако това не е достатъчно, не можем да забравяме, че на 5-то и 6-то място са позиционирани Славия и Берое. Последните два отбора може да бъдат в дъното, но са известни като разрушители на мечти и често попарват надеждите за по-добри резултати на големите. Не трябва да забравяме, че именно Славия е отбор, който може да неутрализира и най-силните отбори от върха.

Моментното класиране показва, че този път нищо не е гарантирано. Всеки отбор има своите слаби места и е способен да понесе жестоки загуби. Ако се доверим на ръководствата и повярваме, че зимните лагери са били достатъчно ползотворни, тогава родното първенство ще демонстрира класа, която трудно може да се забележи в другите турнири. Във втората част можем да бъдем сигурни, че всяка точка ще бъде от значение и мнозина ще съжаляват, че не са се възползвали от шансовете, когато са имали възможност.

Друга груба грешка, която всеки отбор може да допусне е да подцени сериозно своите опоненти. Това важи и за орлите и тяхното заслужено самочувствие в момента. Предстоят доста мачове и макар да се смятат за фаворити, две загуби не могат да се смятат за невъзможна мисия, имайки предвид, че в момента всички демонстрират добра форма и желание за игра. Освен запалянковците, родните букмейкъри като efbet също имат сериозни наблюдения върху предстоящия футболен сблъсък. Всеки обича обратите, а и родният футбол е доказал, че нищо не е гарантирано, докато не се изиграе последният мач.

Това е моментът, в който именно феновете могат да направят своите прогнози и да получат много повече от щастливи футболни мигове с любимия отбор. Обобщавайки цялата ситуация можем да кажем, че Лудогорец има точкова разлика, която обаче не е достатъчна, за да добие самочувствие и да се коронова като официален победител още в началото на втората фаза. Междувременно битката за второто място между 3-те големи отбора - Левски, Локомотив (София) и ЦСКА, може спокойно да предложи сериозен претендент за първото място.

До тук добре, но както казахме, когато в дъното на класацията стоят отбори с особена история в разбиването на планове и стратегии - Славия и Берое, никой не може да бъде смятан за категоричен лидер. С такова разпределение е сигурно, че всички имат шансове да печелят много повече от спортни емоции.