» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Областният управител заяви, че залата в областна администрация е винаги свободна за спорта

03 November 2010 15:49,
Emission of: District Sliven 13 years ago, number of readings: 1019
снимка

На 3 ноември /сряда/ от 14 часа в залата на Областна администрация – Сливен се състоя работна среща на спортни клубове, желаещи да кандидатстват с проекти по програмата на Министерството на физическото възпитание и спорта „Спорт за децата в свободното време” за 2011 година. Срещата бе организира от г-н Николай Даков, гл.експерт на Министерството на физическото възпитание и спорта за областите Сливен, Стара Загора и Ямбол.

Областният управител заяви, че залата в областна администрация е винаги свободна за спорта и винаги спортните деятели са добре дошли. Той пожела на присъстващите представители на спортните клубове да не се притесняват и смело да подготвят проекти за 2011 г. През 2010 година в област Сливен по програмата „Спорт за децата в свободното време” бяха спечелени и реализирани 7 проекта.

Г-н Даков запозна присъстващите с новите изисквания за кандидатстване с проекти по програмата за 2011 г. по двете направления- Начално обучение по вид спорт и Спортни занимания през ваканцията. Максималния размер на първото направление е до 10 хил. лв., по второто 5 хил лв на вид спорт.

Photos

снимка