Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Участие на областния управител в заседание на областната комисията по приемането на плановете за териториите по §4

03 ноември 2010 16:02,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1056
снимка

На 3.11.2010 г. в Областна администрация Сливен, с участието на Областния управител г-н Кавръков се проведе заседание на областната комисията по приемането на плановете за териториите по §4. Комисията разгледа плановете на новообразуваните имоти, изготвени от фирма „Геодезия” 97 ЕООД – гр. Русе, за местности „Пандар бунар”, „Кантона”, „Кироолу” и „Плоски рът” в землището на гр. Сливен.

Тези планове имат за цел да уредят проблемите със собствеността на земеделските имоти, предоставени за ползвне на граждани по постановления до 1990 г. Заинтересовани от тях са също бивши собственици или техните наследници, които имат решения на Поземлена комисия за признаване право на собственост в изброените местности.

В срок от един месец след обнародване на обявление в Държавен вестник за приемането на плановете, заинтересованите граждани ще могат да направят възражения по тях. За целта плановете ще бъдат изложени в сградата на Община Сливен.

Областният управител обръща внимание на бившите собственици или техните наследници, които разполагат с решения на Поземлена комисия за признато право на собственост в местности „Пандар бунар”, „Кантона”, „Кироолу” и „Плоски рът” да се запознаят с плановете и в случай, че не са се явили на анкетиране по време на изработването на плановете, да подадат молба до Община Сливен в едномесечния срок от обнародването на обявлението в Държавен вестник.

 

Снимки

снимкаснимкаснимка